Снимка: Flickr/Официална страница на американския флотПосланикът на САЩ в Русия

...
Снимка: Flickr/Официална страница на американския флотПосланикът на САЩ в Русия
Коментари Харесай

Американският посланик заплашва Москва със самолетоносачи в Средиземно море

Снимка: Flickr/Официална страница на американския флот

Посланикът на Съединени американски щати в Русия Джон Хънтсман дефинира самолетоносачите на американския флот, ситуирани в Средиземно море, като сигнал за Москва. Това се оповестява в прессъобщение на Шести флот на Военноморски сили на Съединени американски щати.

„ Дипломатическите връзки и разговорът, съчетани с мощните отбранителни системи на тези кораби, показват на Руската федерация, че в случай че в действителност се стреми да усъвършенства връзките си със Съединени американски щати, тогава тя би трябвало да спре дестабилизиращите си действия по целия свят  ”, сподели Хънтсман, написа Life.ru.

Според високопоставният посланик всеки транспортьор на самолети в Средиземно море, съставлява " 100 хиляди тона интернационална дипломация ".

Две авиационни групи на американския флот започнаха взаимни интервенции в района на 23 април. Общо групата включва повече от 130 самолета, 10 кораба, в това число самолетоносачи USS Abraham Lincoln и USS John C. Stennis, както и девет хиляди моряци и морски пехотинци.

Превод: „ Петел ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР