Снимка ФлагманВ УМБАЛ-Бургас към момента се води битка за спасяването

...
Снимка ФлагманВ УМБАЛ-Бургас към момента се води битка за спасяването
Коментари Харесай

Пежо е отнесло върху предния капак 10 метра жената от пешеходната пътека в Бургас

Снимка Флагман

В УМБАЛ-Бургас все още се води борба за спасяването на 50-годишната пешеходка, която бе безусловно отнесена на " зебра " от лудо препускащо по бул. " Демокрация " Пежо. 

``
реклама

Свидетели допълват пред Флагман.бг, че лекият автомобил се е движел със страховита скорост от кръговото придвижване при хотел " Мираж " в посока центъра на Бургас. Водачът на Пежото карал с мръсна газ и това щяло да стане ясно и от камерите, които са по протежениие на този претрупан пътен сектор.

Гледката при удара в дамата фактически е била потресаваща. Шофьорът, евентуално надрусан, помел пешеходката, макар че тя била със светлоотразителна жилетка и е пресичала по самата " зебра ". Той понесъл тялото й върху капака повече от 10 метра преди да го изхвърли с набитите спирачки сред казаните зад Техникума по Механотехника. Инцидентът е станал на пешеходната пътека зад хотел " Космос ". Жената е служителка на почистваща компания. 

Сигурното дотук е, че положението й е доста тежко - строшен е тазът й. На мястото на случая има пътна полиция, лидерът е на възраст сред 50-60 години. Изглежда несъответстващ. 

Припомняме, че екшънът се разигра в 07:45 ч. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 666 (преди 3 секунди) Рейтинг: 16330 | Одобрение: 5255 Баси заглавието.. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР