Снимка: ФлагманШофьорите да се подготвят за дълго чакане в кошмарна

...
Снимка: ФлагманШофьорите да се подготвят за дълго чакане в кошмарна
Коментари Харесай

Ад на АМ „Тракия“: Две катастрофи затапиха движението към Бургас, в обратната посока пламна кола

Снимка: Флагман

Шофьорите да се приготвят за дълго очакване в кошмарна запушалка, в случай че в този миг пътуват по Автомагистрала „ Тракия “. И в двете направления, в правата сред Карнобат и Бургас, придвижването е блокирано поради произшествия и горящ автомобил, оповестява Флагман.

Късно нощес тир, пренасящ зърно, самокатастрофирал в региона на 339 км в платното за морския регионален център. Претоварването на товарния автомобил е почнал тази заран, заради което пътният трафик е усложнен. На същото място, към 10:00 ч. тази заран, евентуално поради несъобразена с изискванията скорост, поражда втори случай сред сливенски мерцедес и форд фиеста със софийска регистрация. От злополуката няма съществено потърпевши, само че въпреки всичко участниците в злополуката ще бъдат прегледани и изследвани в бургаска болница.

В противоположната посока, към София, също е зародил случай. В региона на 330 км в придвижване се е самозапалил Деу Лачети с бургаска регистрация. За благополучие водачът съумял да се измъкне от колата незасегнат.

Движението и в двете направления е блокирано. Ако не е извънредно неотложно, не предприемайте пътешестване по Автомагистрала " Тракия " по правата Карнобат-Бургас  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР