Снимка: ФлагманРускинята предизвикала жестоката катастрофа край Поморие след смъртоносна маневра,

...
Снимка: ФлагманРускинята предизвикала жестоката катастрофа край Поморие след смъртоносна маневра,
Коментари Харесай

Ексклузивно: Таксиметров шофьор разказа за смъртоносната маневра на рускинята с Дачия край Поморие

Снимка: Флагман

Рускинята провокирала жестоката злополука край Поморие след смъртоносна маневра, научи Флагман.бг. 

Наш кореспондент беседва преди минути с таксиметровия водач, който пръв е бил връхлетян от взетата чартърен българска Дачия с варненски номер.

И в двете ленти имаше колона, всички карахме под 40 км/ч. Аз идвах с клиент от Бургас в посока Поморие. Изведнъж видях по какъв начин от насрещната лента варненската Дачия внезапно се отделя от колоната и с мръсна газ се насочва към мен. Беше за елементи от секундата. Имам над 30 години стаж като водач и усетих, че става нещо неправилно. Успях да се дръпна вдясно, по този начин Дачията счупи единствено огледалото ми и обра лявата страна на автомобила ми. Веднага по-късно със същата скорост – към 70-80 км/ч тази кола се заби съвсем челно в движещия се зад мен джип БМВ. Шофьорът му нямаше никакъв късмет да реагира. Произведеният в Румъния на ниска цена автомобил безусловно се заби от лявата страна след завъртането му в БМВ-то. Жената е в тежко положение, моят клиент се изплаши доста, на него също му се оказва спешна помощ. ”, разказатаксиметровият лидер.


Таксито се разминава с незначителни за тежката злополука вреди

Флагман.бг предизвестява, че пътят Слънчев бряг-Бургас е изцяло блокиран в региона към Поморие. И в двете направления опашките са километрични, не може да маневрирате нито напред, нито обратно.  Огледът на двата автомобила от служители на реда стартира към 17:30 часа, защото има присъединяване на непознати жители в ПТП-о и застрахователите ще бъдат изключително взискателни, разследваните ще продължи по-дълго от нормалното.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР