Снимка: ФлагманРомите от кв. Горно Езерово, където от тази сутрин

...
Снимка: ФлагманРомите от кв. Горно Езерово, където от тази сутрин
Коментари Харесай

Ромите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в езерото Вая с импровизирана канализация

Снимка: Флагман

Ромите от кв. Горно Езерово, където от тази заран тече акция по срутване на противозаконните къщи, са построили спонтанна канализация, с която изливали фекалиите в ез. Вая. Това сигнализираха пред Флагман.бг локални поданици.

Наш кореспондент откри мястото, на което мръсните води от противозаконното гето влизат непосредствено в ез. Вая.  Носещата се воня е неописуема, мизерията с боклуците – също. Там безусловно не е за хора!

Операцията по срутване на катуна тече и към този час. Багери срутват противозаконните постройки, построени върху общинска земя. Тази заран кметът Димитър Николов персонално посети мястото, където е осъществена ревизия на помпената станция, намираща се на метри от последните бараки. Бургазлии от квартала споделиха, че постройката е непрекъснат обект на офанзиви от страна на смуглите човеци.

До момента броят на съборените бараки е 35 броя, който се намира в сърцето на гетото. Акцията продължава и всички противозаконни къщи ще бъдат изринати, макар недоволството на жителите.

Те имали период за непринудено унищожаване на обектите, който обаче не са спазили.

Ромите обаче се заканиха да построят нови къщи незабавно откакто багерите си заминат. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР