Снимка ФлагманПредседателят на партия Воля Веселин Марешки цитира по куриозен

...
Снимка ФлагманПредседателят на партия Воля Веселин Марешки цитира по куриозен
Коментари Харесай

Марешки: Нашият почетен, а и реален председател Веселин Марешки отдавна ви говори…

Снимка Флагман

Председателят на партия „ Воля ” Веселин Марешки цитира по чудноват метод себе си в декларация от името на парламентарната си група.

„ Нашият почетен, а и действителен ръководител Веселин Марешки от дълго време ви приказва, че родолюбието е това, което ще избави България ”, разгласи той и провокира смях в залата, написа Флагман.

``
реклама

Изказването му бе в подтекста на декларация на Движение за права и свободи, в която Йордан Цонев цитира почетния ръководител на партията си Ахмед Доган. Тя бе във връзка 15 години от влизането на България в НАТО.

Според Марешки обаче трябвало да се вглеждаме не в близката си история, от която всички сме били недоволни, а от по-далечната, „ когато сме се освобождавали от робства ” и когато сме се борили България да е на картата на Европа.

Лидерът на „ Воля ” обаче мина и на друга тематика във връзка идните му договаряния с ГЕРБ, на които той сякаш щял да сложи условия, с цел да остане групата му в Народното събрание.

Според Марешки всички партии във и отвън Народното събрание следва да се обединят към общи цели, които да бъдат изпълнявани от идващите държавни управления, без значение кои партии са на власт.

Тази теза наподобява на заявената от Движение за права и свободи концепция през последната година – че всички систематични партии би трябвало да се обединят към стратегия за ръководство, която да се извършва, без значение кой е в ръководството.

 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР