Снимка: ФлагманГастролираща група от пияници, в центъра, на която се

...
Снимка: ФлагманГастролираща група от пияници, в центъра, на която се
Коментари Харесай

Само във Флагман! Вижте какво направи пловдивският пийняк Златко Андонов пред кметството на Бургас

Снимка: Флагман

Гастролираща група от пияници, в центъра, на която се оказа Златко Андонов Пийняка от Пловдив, събра очите на бургаските утайки в градинката пред самото кметство на града.

Екшънът, който спретнаха десетината пришълци от София, Пловдив и Шумен надмина всевъзможни граници на виждани до момента изстъпления в градинката и на площада пред самата Община, оповестява Флагман.

Репортер на " Флагман " се оказа в епицентъра на събитията – групата, явно солидна подпийнала се втурна от градинката към колоните на Общината, някои размахваха тояги. Оказа се, че гонят човек, който няма нищо общо с тяхната компания – лъжец, представящ се за кьорав и мамещ почтените минувачи по основната улица.

Откъм страната на измамника-слепец беше локален ром от Акациите. Двойката обаче беше прекомерно слабичка,  с цел да се оправи с водените Пийняка пришълци. Те бяха и нападателни, и доста пияни.

Служителите от общинска полиция повикаха униформени, с цел да разчистят региона. Пловдивският фиркач Златко не съумя да убеди униформените ченгета, че е известна фигура от града под тепетата, че има престиж и че не трябва да го закачат. Той пръв беше спретнат в патрулката. Останалите от неговата компания бяха насядали, а някои спяха по пейките в градинката, където шадраванът се оказа писуар за пияниците.

„ Целият фонтан е в урина. Малките дечица пият вода отсам, вижте по какъв начин вуни, събуваха си гащите пред майките деца ”, оплакаха се очевидци пред служителите на реда. Видът на гастрольорите бе толкоз плачевен, че ченгетата сложиха латексови ръкавици,  с цел да прегледат документите им.

За подкрепление бе извикана и втора патрулка, само че пияниците бяха толкоз мръсни и гнусни,  че се отхвърлиха да ги товарят в колите, а пък нямаше защо да им поставят белезници.

Групата бе разтурена, „ гостите ” на Бургас бяха засилени в посока жп. гарата. Дадоха им период до вечерта да се ометат от центъра на Бургас.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР