Снимка: ФлагманДвама оператори се сбиха пред централата на БСП в

...
Снимка: ФлагманДвама оператори се сбиха пред централата на БСП в
Коментари Харесай

Извънредно! Бой пред централата на БСП, Станишев се намеси и

Снимка: Флагман

Двама оператори се сбиха пред централата на Българска социалистическа партия в София при влизането на Сергей Станишев в постройката, където ще води борба с Елена Йончева за лидер на листата на партията за евроизборите, съобщи кореспондент на Блиц.

Докато Станишев говореше пред медиите, двама оператори се сблъскаха в опит да намерят по-добър ъгъл за фотоси. В следствие абсурдът прерасна във физически конфликт.

Лидерът на ПЕС се наложи да укротява пристрастеностите: „ Да не задаваме неприятен звук за пленума! Може ли да ви помоля да се успокоите? Недейте, апелирам ви! ”

Иначе на влизане  Станишев разкри, че е донесъл подарък за сина на Елена Йончева : " Имах посетители преди известно време - Елена и синът ѝ. И той доста хареса един конник, който си прибра и стана една от обичаните му играчки. И съм му заречен втори ", обясни той.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР