Снимка: ФлагманПолиция блокира тополовградското село Орешник, след като тази сутрин

...
Снимка: ФлагманПолиция блокира тополовградското село Орешник, след като тази сутрин
Коментари Харесай

Извънредно! Полиция блокира тополовградското село Орешник – издирват бивш рейднжър след жестоко убийство

Снимка: " Флагман "

Полиция блокира тополовградското село Орешник, откакто тази заран фелдшерът на селото Димитър Факиров е погубен по изключително нечовечен и непосилен метод, а обвиненият – някогашният рейнджър от френския легион Иван Пачелиев, е избягал от мястото на престъплението, заяви Флагман.бг.

``
реклама

Фелдшерът е открит удушен и с размазана глава в кабинета в здравната работа в центъра на селото. На окървавения му мъртвец се натъкнала стара жена с малко име Радка от селото, която живеела наоколо и към 7,30 часа сутринта чула крясъци за помощ и голяма дандания. Когато стигнала на мястото, заварила  бившия рейнджър от френския легион Иван Пачелиев да излиза разгневен от кабинета. „ Не го търси тук, няма го ”, изревал той с цялостно гърло и профучал около дамата. Оттогава е в неопределеност и е търсен от гранична полиция и жандармерия, селото безусловно почерня от полиция - на място е целият състав на РУП-Тополовград, чака се и подкрепление,

Местни хора описаха пред Флагман.бг, че откогато се прибрал след ареста през 2018 година, Пачелиев живеел в цялостна изолираност, не излизал на открито, локалните го виждали да отива и да се връща в гората. Брат му живеел в Свиленград, а той напълно самичък обитавал родната си къща, в никакъв случай не е бил фамилен и се държал като аскет.

Флагман.бг напомня, че някогашният рейнджър от френския легион Иван Пачелиев бе задържан при огромна спецакция на ГДБОП, откакто се е показал с подправена идентичност, с цел да реализира контакт с израелския дипломат. През 2018 година бе открито, че Пачелиев е направил схема на синагогата в столицата. Тези обстоятелства са станали причина за формираната кореспонденция в Софийска районна прокуратура и казусът е стихотворец от ГДБОП.

Разследващите настояват, че се касае за опасност. Случаят е от 2015 година, инспекцията обаче е почнала едвам през декември 2017 година И все още делото още не е завършило и се чакат балистични експертизи, доизясняват се и детайлности и се събират доказателства. Иван Пачелиев е прекарал един месец и половина в ареста и най-после е пуснат на независимост.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР