Снимка: ФлагманЖестока, кървава драма се разигра около 16 ч. в

...
Снимка: ФлагманЖестока, кървава драма се разигра около 16 ч. в
Коментари Харесай

Първи подробности за екшъна в Бургас: Стрелбата е с газо пистолет

Снимка: " Флагман "

Жестока, кървава драма се разигра към 16 ч. в частен завод за стъклопакети, намиращ се в региона на комбинат „ Домострене ” в бургаския кв. " Кумлука ". Мъж е прострелян в главата от различен, с който е зародило спречкване, оповестява " Флагман ".

По непотвърдена информация потърпевшият е един от шефовете на цех за дограма. 

Наемател на склада е локална компания. Стрелбата е с газов револвер. Районът е отцепен от полицейски патрул и жълти ленти. Преди това пристигна и кола за спешна помощ на Бърза помощ, която обаче бе върната без пациент. 

Според информация на Флагман.бг повикването по тел. 112 е било за прострелване на човек в главата.

" Флагман " заяви, че в 16:30 ч. намястото е пристигнала и алена, немаркирана кола, от която са слезли двама криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи и влезнали в цеха. Пазачът на комплекса, който се състои от към 200 дка, съобщи пред Флагман.бг, че колата за спешна помощ на „ спешна помощ ” е влезнала в самия завод, след което е излязла, само че не може да се каже дали в нея е имало потърпевш и в какво положение е.

От пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи обявиха публично, че прострелването е с газов револвер и няма никаква заплаха за живота на този, към който е било ориентирано оръжието.

Пред самия завод стартира разпит на трима очевидци на случая. Това са единствените очевидци, които имат някаква визия за случилото се.

Флагман.бг не оповестява дали вътре има потърпевш и какво е положението му. В „ Спешния център ” на УМБАЛ-Бургас няма признат пациент, потърпевш в „ Кумлука ”.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР