Снимка: ФлагманДеветгодишното момченце, което бе прието по спешност в УМБАЛ-Бургас,

...
Снимка: ФлагманДеветгодишното момченце, което бе прието по спешност в УМБАЛ-Бургас,
Коментари Харесай

Неврохирург разкри какво е състоянието на детето, премазано от футболна врата в Бургас

Снимка: " Флагман "

Деветгодишното момченце, което бе признато по неотложност в УМБАЛ-Бургас, откакто върху главата му падна футболна врата, не е с заплаха за живота. 

Това бе жадуваната вест за родителите и треньора му, които в този миг се намират край леглото на малчугана в отделението по Неврохирургия, съобщава  " Флагман ".

За консултация след стремително осъществените проучвания със скенер бе извикан неврохирургът доктор Константин Давчев. Той съобщи, че момченцето е било преведено от Шокова зала в отделението, където ще остане в идващите няколко дни, с цел да е под непрекъснати профилирани грижи.

„ За благополучие не е откриваме травма на мозъка. Състоянието на дребния ни пациент е устойчиво, дотук мога да кажа единствено едно – мощно уплашен е, само че изрично няма никаква заплаха за живота ”, сподели докторът.

Край леглото на дребния състезател е и треньорът му, който твърди, че през днешния ден момчето нямало подготовка, само че пристигнало на стадиона, тъй като просто желало да спортува. Затова, евентуално са го пуснали в оградената част на тенис игрището, където за жалост, е бил без наблюдаване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР