Снимка Флагман.бгЗмия с дължина поне 2 метра - добре охранена,

...
Снимка Флагман.бгЗмия с дължина поне 2 метра - добре охранена,
Коментари Харесай

Двуметрова змия стресира шофьорите и минувачите по централен бургаски булевард

Снимка Флагман.бг

Змия с дължина най-малко 2 метра - добре охранена, бледожълтеникава се разхожда в неокосената тревна повърхност пред жилищния блок, прочут като „ Народен пестник ” в Бургас, заяви Флагман.бг.

Огромното влечуго било видяно от потресени водачи на МПС да пресича бул. народна власт малко след светофара, с посока ЦГЧ – наоколо до магазин „ Йоги ”.

„ Не единствено аз, само че и още двама сътрудници от други коли, видяха змията. Отвратителна панорама беше, съумях да мина върху опашката й, откъснах не повече от десетина сантиметра от нея. Тя съумя да избяга към градинката и в този момент се намира точно в тревната повърхност ”, сподели Емил Дръндаров.

Той към момента се намира в региона, подготвен е да спомага на зоополицията, надява се способените органи да вземат отношение и да се включат в акцията по издирването на влечугото.

Според господин Дръндаров не е отровна, била смок, само че доста добре угоен. Към момента, 15:05 часа той се намира точно в същата градинка и следи да не се появят деца, с цел да не бъдат уплашени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР