Снимка флагман.бгТотална разруха – така може да се опише състоянието

...
Снимка флагман.бгТотална разруха – така може да се опише състоянието
Коментари Харесай

Вижте жалките останки от някогашните стражи по българската граница

Снимка флагман.бг

Тотална съсипия – по този начин може да се опише положението на тогавашните гранични принуди, които пазеха българската граница от извършители. Такива принуди бяха построени по цялото продължение на границата, която се пазеше строго и не можеше и пиле да прехвръкне. А не като в този момент – разграден двор, през който минават умерено десетки незаконни имигранти, показване най-безогледно от демократичните медии като “бежанци ”.

На жалката панорама са се натъкнали туристи, излезли на излет в естествен парк “Странджа ”, написа флагман.бг.

Според тях, тези тъжни остатъци се намират на към 4-5 км от с. Бръшлян, в резерват “Витаново ”.

“Тези снимки говорят повече от всевъзможни думи. И какъв абсурд - преди да стигнем до заставата, по черния път ни настигна джип на “Гранична полиция ”. Слязоха двама униформени и ни заповядаха да се връщаме назад. Попитахме ги какъв е казусът, откакто това е резерват " Витаново " в естествен парк " Странджа ", основан е за туризъм, на всички места има указателни табели, екопътеки и на никое място не написа, че достъпът е неразрешен. Тогава единият от тях сподели, че регионът бил рисков, тъй като гъмжал от незаконни имигранти. Всеки ден минавали групи по 10 – 15 индивида. И били доста кръвожадни. Идвали от Африка, от някакви племена, които практикували канибализъм. Каза ми: “С деца сте, може да ви изядат! ” Не знаех дали да рева, или да се дръзвам. Граничният служител на реда твърдеше още, че на стотина метра имало огромна табела “Обект национална сигурност. Влизането неразрешено! ” Такава табела обаче не видяхме. Продължихме без да пита и се питахме за какво гранична полиция връща туристите, а не незаконните имигранти. Руините от тогавашната българска държавност ми дадоха прелестен отговор на този въпрос ”, написа индивидът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР