Снимка: Флагман.бгТолкова невинен не съм бил никога досега. Този, който

...
Снимка: Флагман.бгТолкова невинен не съм бил никога досега. Този, който
Коментари Харесай

Стоян за дръзката кражба от телескопа в Бургас: Един тип ме извика да му правя „перде“, докато прибере парите

Снимка: Флагман.бг

Толкова почтен не съм бил в никакъв случай до момента. Този, който прибра парите, ме извика да му върша „ перде “. Каза ми, че би трябвало да му върша „ права “, до момента в който вземе едни 200-300 лв..  

Това описа пред Бургаския областен съд Стоян Вълков, който бе задържан за наглата кражба от телескопа в Морската градина.

„ Бях под влияние на опиатите, само че в случай че знаех, че ще краде, нямаше да се съглася да отида. Не съм харчил от парите, не съм взел нито стотинка. За пръв път виждам този телескоп, не съм къртил нищо. Там има камери, които виждат всичко “ , акцентира той.

Както  Флагман.бг  писа, арбитър Петя Георгиева остави за непрекъснато в ареста 45-годишния мъж от „ Меден рудник “. Това предизвика бурни реакции в бургазлията с колоритно престъпно досие.

 „ Ама по какъв начин ще ме оставяте в ареста, като нищо не съм откраднал! Чувате ли какво ви приказвам, почтен съм “ , разпалва се Вълков минути откакто чу решението на магистрата.

Флагман.бг  научи, че това не е първият изблик на Стоян Вълков. Наркозависимият бургазлия първо е излял „ гнева си “ върху служебния си бранител, а преди този момент е вдигнал колосален скандал пред млада следователка, ангажирана със случая.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР