Снимка: Флагман.бгПобеснелият мъж, който преди броени минути нападна беззащитна жена

...
Снимка: Флагман.бгПобеснелият мъж, който преди броени минути нападна беззащитна жена
Коментари Харесай

Разтърсващи подробности за драмата в Бургас! Кримигероят от Бургас бил във Френския легион, искал да ...

Снимка: Флагман.бг

Побеснелият мъж, който преди броени минути атакува беззащитна жена и 8-месечното й бебе в бургаския жк „ Възраждане ”, е престъпно проявения Димитър Пехливанов. Той е на към 40 години, бил е във Френския легион и днешната преживелица не му е първа, предава Флагман бг.

Свидетели описаха за ужаса, който се е разиграл към 19:50 ч. край бл. 39 в комплекса. 

Жената е вървяла, бутайки количката с 8-месечното си бебе, когато внезапно зад нея се появил Димитър. Без причина той почнал да вика: „ К*рво! Ей, в този момент ще ти е*а майката! Ще ти навра бебето откъм гърба! ”. В този миг към този момент уплашената бургазлийка забързала крачка, само че нападателният мъж извадил нож.

Тя позвънила под паника на брачна половинка си, който незабавно слязъл долу и се изправил против Димитър. Последвала битка, при която престъпно проявеният мъж, който живее на първия етаж в бл. 39, замахнал с ножа към брачна половинка на потърпевшата. Той насочил острието не към ръцете на жертвата и непосредствено се прицелил към сърцето.

Ножът съумял да одраска брачният партньор. Той е с прорезна рана на гърдите. „ Целеше се в сърцето ми. Искаше да ме убие! ”, каза  самият той, отказвайки да бъде сниман.

Той е безапелационен, че ще си извади здравно и ще съди 40-годишният Димитър Пехливанов. Същият пък към този момент е в ареста. Според хора от региона това напълно не е първата такава изява на Димитър. Всъщност те описват, че той „ постоянно нападал словесно дами от комплекса ”. До експанзия като днешната обаче до момента не се било стигало. 

Към него ще бъде подведена групова тъжба от най-малко 4 разнообразни дами от жк „ Възраждане ”, потърпевши от неговите произволи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР