Снимка Флагман.бгОт БСП продължиха акцията си срещу депутата от ГЕРБ

...
Снимка Флагман.бгОт БСП продължиха акцията си срещу депутата от ГЕРБ
Коментари Харесай

Делян Добрев след нов призив да бъде отстранен: Чудя се защо БСП толкова ме мразят, дайте ме за разстрел!

Снимка Флагман.бг

От Българска социалистическа партия продължиха акцията си против депутата от ГЕРБ Делян Добрев.Александър Симов от групировката на някогашните комунисти изиска председателстващия Валери Жаблянов да в профил от зала Добрев въз основа на излязлото тази седмица решение на Конституционния съд. Според това решение отхвърлянето преди няколко месеца на оставката на депутата от ГЕРБ било в прорез с нормите, написа Флагман.бг.

Управляващите обаче станаха и опазиха сътрудника си Добрев.
Данаил Кирилов остро възрази против настояването на Симов. Той изясни, че се вършат операции и че се уронва престижът на един депутат.

В процедура по персонално обяснение излезе самият Делян Добрев.
„ Чудех се в последните дни за какво толкоз доста ме ненавиждат сътрудниците от Българска социалистическа партия и единствената причина, която открих, е, че всеки ден съм със синя вратовръзка. И през днешния ден, в случай че забелязвате, особено съм си поставил алена вратовръзка, с цел да видя дали това не е повода ”, обяви Добрев.

Той добави: „ И, господин ръководител, в случай че мога да допълня предлагането на господин Симов – предлагам освен да ме отстраните от зала, а да викнете тука полицията да ми сложат белезници или напряко да ме дадете за разстрел. В тяхната партия, в историята им има разстреляни 30 хиляди такива наказани без съд и присъда. Един повече или по-малко няма да им се отрази. ”

Димитър Лазаров от ГЕРБ пък стана и упрекна Българска социалистическа партия в двоен морал и двуличие. Той изясни, че през декември 6 техни депутати са дали своят вот „ срещу ” оставка на народен представител, а 7 са били „ въздържал се ”.

Александър Симов пък продължи да се гаври: „ След като виждам, че не желаят да се съблюдава Конституцията в тази зала, предлагам най-малко, с цел да сме в благозвучие с главния закон, да гласуваме процедура за допуск на господин Делян Добрев до залата, с цел да има някакви учредения той да е тук. ”

Председателстващият съвещанието съпартиец на Симов – Валери Жаблянов, обаче прикани: „ Предлагам повече да не уронваме достолепието на народните представители ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР