Снимка Флагман.бгНе са открити видими следи от насилие над тялото,

...
Снимка Флагман.бгНе са открити видими следи от насилие над тялото,
Коментари Харесай

Полицията с първа информация за оглозгания труп на Солниците в Бургас

Снимка Флагман.бг

Не са открити забележими следи от принуждение над тялото, открито в региона на околовръстния път. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас. Сигналът за намереното тяло е получен към 12.57 часа днес в Пето Районно ръководство – Бургас.

Съобщено е, че в крайпътен канал, редом ситуиран на околовръстния бул. „ Димитър Димов ”, в региона против бл. 28 в к-с „ Зорница ”, е намерено мъжко тяло в напреднал етап на трупно разлагане. Към мястото на случая навреме се отправили чиновници, както от полицейското ръководство, по този начин и от звено „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”, които към 15.15 часа макар усложнения терен извадили от водата откритото тяло, написа Блиц.

Към момента е осъществен първичен оглед от следствено-оперативната полицейска група, като забележими следи от принуждение не са установени. Предстои аутопсия на натрупа, която да даде повече данни по отношение на самоличността и възрастта на мъжа, както и да обясни аргументите и приблизителното време за настъпване на гибелта. Работата по случая продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР