Снимка флагман.бгМехмед Мула анонсира вчера, че ще направи сензационни разкрития

...
Снимка флагман.бгМехмед Мула анонсира вчера, че ще направи сензационни разкрития
Коментари Харесай

Карнобатлия дойде в бургаската прокуратура, за да се изповяда публично, че е тъпанар

Снимка флагман.бг

Мехмед Мула анонсира през вчерашния ден, че ще направи сензационни разкрития пред прокуратурата в Бургас. Днес кореспондент на флагман.бг се срещна с Мехмед в уречения час пред Съдебната палата. Видимо той е психологично здрав, само че изглеждаше доста комплициран.

``
реклама

„ Искам да кажа, че всичко, което се приказва за мен в Карнобат е правилно – аз съм огромен простак, а също така съм и к.рвар ”, разгласи Мула, очевидно смятайки, че това е закононарушение и от сходни показания се интересува прокуратурата. Мула призна, че е женен, има дете на година и осем месеца и от една година непрестанно изневерявал на брачната половинка си, която другояче доста обичал. Правил го, тъй като обичал с ***а, само че схванал, че е огромен простак, а и в Карнобат почнали доста да приказват за него, поради което решил да си признае.

Защо в прокуратурата и то в Бургас – не стана ясно, само че е реалност, че Мехмед през днешния ден бе пропътувал 50-ина км до регионалния център, с цел да се появи и признае в прокуратурата, че е женкар, след което се покая публично пред Флагман.бг. Мехмед твърди, че не може да си спомни с какъв брой дами е преспал, само че били доста, с лукава усмивка показа той. Дали е спал с 2,3,4 или 234 дами – можем единствено да гадаем, само че сигурно Мехмед ще бъде разгласен за карнобатският Митьо Пищова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР