Снимка Флагман.бгДиректорката на СУ Св. Св. Кирил и Методий Снежанала

...
Снимка Флагман.бгДиректорката на СУ Св. Св. Кирил и Методий Снежанала
Коментари Харесай

Директорката на Св. Св. Кирил и Методий излезе в отпуск след побоя над десетокласник, крият ли нещо в училището?

Снимка Флагман.бг

Директорката на СУ " Св. Св. Кирил и Методий " Снежанала Няголова е избрала най-неподходящия миг да излезе в отпуск. Госпожата си е пуснала седмица отмора тъкмо, откакто десетокласникът Кристиян С. изпадна в кома след пердах по време на час в учебното заведение.

Г-жа Няголова не подвига и телефона си за коментар. Една от заместничките й, която даже не пожела да се показа, отговори само с " Не! " на въпрос на Флагман.бг дали се касае за случай по време на час. 

Това ускорява още повече мистерията към случая от през вчерашния ден вечерта. Според източници на Флагман.бг, ученикът е признат в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в тежко положение след жестоки удари по главата. Хората, които са придружавали колата за спешна помощ, обаче твърдели, че Кристиян е потърпевш по време на спаринг в час по физическо. 

Никой от управлението на СУ " Св. Св. Кирил и Методий " не пожела да разкрие какво тъкмо се е случило през вчерашния ден вечерта. Дори в противен случай - откакто схванаха, че в постройката има публицисти, от управата подредиха на защитата да изгони всички " външни лица " и да не ги позволява повече.

В момента часове имат възпитаници от първата промяна, които са по-малки. Никой от тях не беше чул за случая и не познаваше Кристиян. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР