Снимка флагман.бгДепутатите от БСП за България“ направиха невиждан пърформанс в

...
Снимка флагман.бгДепутатите от БСП за България“ направиха невиждан пърформанс в
Коментари Харесай

Флагман: След прокурорската атака със СРС: Депутати с невиждан пърформанс в подкрепа на Румен Радев

Снимка флагман.бг

Депутатите от „ Българска социалистическа партия за България “ направиха невъобразим пърформанс в поддръжка на президента. Повод стана безпрецедентното издание на записи от специфични разследващи средства (СРС) от страна на прокуратурата през вчерашния ден. В тях се чува и гласът на президента Румен Радев, написа Флагман.бг.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова през днешния ден излезе, с цел да прочете декларация от името на парламентарната група. Необичайно, обаче, тя се качи на трибуната в компанията на свои съратници.

Всички останали депутати от „ Българска социалистическа партия за България “ пък се изправиха на крайници от място.

Нинова разгласи, че до момента сме се нагледали на всевъзможни акции против избрани групи хора - публицисти, протестиращи, предприемачи, представители на опозицията. За първи път обаче бил нападнат президентът.

Лидерката на Българска социалистическа партия сподели, че се следи опит за заплашване на президента, който не пести рецензии към нередностите в страната.

По думите й, протичащото се с президента е нездравословно и рисково и цели премахване на ослепителен политически конкурент без оглед на последствията.

През последните няколко години страната и обществото влизали от рецесия в рецесия. Това в медицината се наричало полиорганна непълнота.

Когато органите на едно тяло стопират да действат, знаем какъв е изходът, разгласи Нинова.

Такава власт може да се резервира единствено със боязън, напън и репресии. Със затваряне устата на смелите и инакомислещите. Бяхме очевидци през годините на това. Първо се стартира с нас от опозицията. На голям брой инспекции бяха подложени сътрудници без съображение. Години наред ви се втълпява, че няма опция. Не, не е по този начин. След това се продължи с публицистите. Уважаеми сътрудници публицисти, помните ли какъв брой от вас през годините бяха уволнени и изхвърлени от работа? Минахте през бизнеса, който също подложихте на напън, боязън, минахте през протестиращите. Първо ги разделяте и противопоставяте, по-късно ги снимахте и с актове за нарушаване ги привиквахте през ден в полицията и стигнахте до такава степен да обгазявате свободно протестиращи българи против политиката на държавното управление. Не ви стигна това - насочихте и стигнахте до най-високото ниво в страната - президента на страната, коментира лидерката на Българска социалистическа партия.

Тя се обърна към българските жители: Как мислите, в случай че президентът беше един дисциплиниран, безопасен и склонен човек, дали щяхме да слушаме в ефир СРС през вчерашния ден? Сигурно не. Да оставим настрани, че от тези СРС-та се вижда, че той не е нарушил нито един закон в страната, само че желаеме да кажем нещо доста значимо. Уважаеми ръководещи и представители на правосъдната власт, огласяването на СРС е престъпление най-малко по няколко закона в България. Това е опит да се сплаши президентът и той да замълчи. Ние имаме вяра, че той няма да го направи. Това е сякаш юридически акт с политическа цел: премахване на ослепителен политически конкурент без оглед на последствията. Те са разрушение на институциите. Случващото е нездравословно и рисково. Уважаеми българи, живеем в неустойчивост в България, основана от ръководещите.

Според Нинова става въпрос за институционална война.

Скъпи българи, разграждат държавността с едничка цел - да останат на власт непременно и без никакъв конкурент.

Ако през днешния ден се опасяваме, ставаме съучастници на този развой. Ние от " Българска социалистическа партия за България " не се опасяваме. Нека всеки, който милее за България, за фамилията, за себе си и децата си, да се обединим и да продължим волята си за смяна. Бъдете смели, тази смяна е допустима и зависи от нас, каза още Нинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР