Снимка Флагман.бг44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано тази вечер

...
Снимка Флагман.бг44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано тази вечер
Коментари Харесай

44-годишният Руслан оцеля по чудо след пожара в „Меден рудник”

Снимка Флагман.бг

44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано довечера скочи от третия етаж на бл. 105 в жк „ Меден рудник ”, откакто не съумя да излезе от горящия си апартамент през входната врата, разбра Флагман.БГ. Като по знамение мъжът не е потърпевш съществено. Както към този момент писахме той, бе откаран с кола за спешна помощ до най-близката болница, а контузиите му се оказаха относително леки – той се е отървал единствено със строшен крайник, след рухването от близо 10 метра. По тялото му има леки изгаряния, само че заплаха за живота му няма.

На мястото в комплекса към момента има пожарникари. Пламъците са изгасени, само че жилището на 44-годишният мъж е съвсем изцяло погубен. Дим от огъня е съумял да доближи до няколко други жилището в блока и точно това е била повода за евакуацията на входа. Живущи в блока описаха, че цялото стълбище на третия етаж е било в дим, когато са били изведени по неотложност от полицията.

Припомняме, че огънят пламна към 19:45 през днешния ден, а аргументите към момента са неразбираеми. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР