Снимка фейсбукЗаместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на

...
Снимка фейсбукЗаместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се поклони пред Паметника на Васил Левски

Снимка фейсбук

Заместник-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов взе присъединяване в формалната възпоменателна гала по отбелязване на 146-ата годишнина от обесването на Васил Левски.

,,С сътрудниците от ПГ на ГЕРБ и младежите от МГЕРБ довечера се включихме в формалната възпоменателната гала по отбелязване на 146-ата годишнина от гибелта на Васил Левски. За мен беше чест с хиляди жители да се поклоним пред героичното дело на Апостола на българската независимост. Неговите каузи вечно ще останат в публичното схващане като емблема на българското освободително дело. А заветите му и до през днешния ден не престават да бъдат учебник по родолюбие, морална резистентност, висока добродетелност и религия в човешкия дух``, написа Цветанов в профила си във " Facebook ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР