Снимка: фейсбукЗа разлика от колегата си Георгиу, който скри картотекираните

...
Снимка: фейсбукЗа разлика от колегата си Георгиу, който скри картотекираните
Коментари Харесай

Селекцията на Балчик завърши с „моряк”

Снимка: фейсбук

За разлика от сътрудника си Георгиу, който скри картотекираните футболисти в Спартак за новия сезон, Бойко Каменов подходи европейски. Треньорът на Черноморец (Балчик) сподели какъв е методът на всеки сериозен клуб към медиите, като даде общително на ”Петел ” имената на всичките 19 играчи, които получиха спортни прави за Балчик за сезон 2021/2022 в Трета лига – Североизточна група.

Прави усещане, че в разширения състав, като се изключи германеца Ари и Веселин Николаев, всички други 17 футболисти са юноши на варненските Черно море и Спартак, или са играли най-малко за един от двата клуба.

Последното ново попълнение е външният халф Данаил Димов. Той стана първенец с юношите старша възраст на Черно море през 2019 година, а по-късно отпътува да учи в Шотландия, само че откакто следването стана отдалечено поради Ковид-19, се завърна във Варна.

Съставът на Черноморец (Балчик):

Вратари: Павлин Евтимов, Калин Дянков

Защитници: Иван Жечков, Генади Луго, Севдалин Стайков, Мирослав Начев, Благовест Гачев

Халфове и нападатели: Даниел Георгиев, Владислав Георгиев, Николай Иванов, Тодор Маринчев, Валентин Веселинов, Николай Пантев, Ивайло Русев, Кристиян Пешков, Данаил Димов, Веселин Николаев, Ари, Бальо Балев

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР