Снимка: фейсбукВсички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София

...
Снимка: фейсбукВсички полети на нискотарифната авиокомпания Wizz Air от София
Коментари Харесай

Wizz Air спира полетите до Бирмингам, Бристол и Донкастър

Снимка: фейсбук

Всички полети на нискотарифната самолетна компания " Wizz Air " от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър (Шефилд) ще бъдат прекратени от 6 ноември.

Wizz Air възвръща евтините полети сред София и Варна през пролетта, написа Канал3.бг.

От компанията изясняват, че заетостта на полетите до тези направления не е дала отговор на упованията и в следствие софийската мрежа е трябвало да бъде усъвършенствана. Допълнителният потенциал ще бъде разпределен по други направления през идващите месеци.

Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени и им е предоставена опция да изберат различен полет от графика на компанията, да им бъде възобновена напълно платената сума или да получат 120% от в началото платената цена в своя WIZZ акаунт, които да употребяват за бъдещи резервации.

Единствената дестинация за пътуващите с " Wizz Аir " до Англия след 6 ноември остава летище Лутън, Лондон. От компанията показват, че от март идната година превозвачът възнамерява стартирането на три нови маршрута от София до Лисабон, Ница и Малага. Предвижда се и увеличение на честотата на осем известни съществуващи услуги.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР