Снимка: фейсбукВ началото на тази седмица времето ще е неустойчиво.

...
Снимка: фейсбукВ началото на тази седмица времето ще е неустойчиво.
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето през тази седмица

Снимка: фейсбук

В началото на тази седмица времето ще е неустойчиво. Днес ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, забележителна в следобедните часове и до среднощ. Ще има краткотрайни, само че интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. Над източната половина от страната ще бъде от север-североизток, най-вече сдържан.

Температурите ще се намаляват и във вторник преобладаващите оптимални ще бъдат сред 20° и 25°. Минималните ще са сред 10° и 15°, написа Канал3.бг.

В сряда над цялата страна ще има променлива облачност със слаби валежи от дъжд.По Черноморието преваляванията ще бъдат придружавани от гръмотевици. Температурите ще останат без смяна. 

Вижте още новини от България и света 

В четвъртък преваляванията ще се засилят. Температурите ще се намалят с 1-2 градуса. Температурите ще се намаляват и във вторник преобладаващите оптимални ще бъдат сред 20° и 25°. Минималните ще са сред 10° и 15°.

В петък преваляванията ще намалеят. Максималните температури ще бъдат сред 21 и 25 градуса.

В събота се чака променлива облачност със слаби валежи от дъжд. Максималните температури няма да надвишават 21 градуса. 

В неделя преваляванията ще спрат. Над страната ще има променлива облачност. Максималните температури ще са сред 16 и 24 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР