Снимка фейсбукСемейството на 62-годишният механик Дейвид Хъмфрис от Великобритания изживя

...
Снимка фейсбукСемейството на 62-годишният механик Дейвид Хъмфрис от Великобритания изживя
Коментари Харесай

Истински кошмар! Англичанин отиде на почивка със семейството си в Египет, върнаха го в ковчег без сърце и бъбреци

Снимка фейсбук

Семейството на 62-годишният монтьор Дейвид Хъмфрис от Англия изживя призрачен сън, който в никакъв случай няма да не помни по време на почивката си в Египет. За чужбина англичанинът отпътувал на 7 септември със брачната половинка си Линда, щерка си Анита и фамилията й. На 13 септември мъжът почувствал мощни болки в гърдите, по тази причина още на идната заран отишъл на обзор в локална болница, където лекарите го приели за наблюдаване, написа kr.ru.

``
реклама

Когато болките в гърдите отминали, Дейвид бил изписан от болничното заведение. На 18 септември той отишъл със фамилията си на басейн, само че ненадейно изгубил схващане. Мъжът още веднъж бил превозен до болничното заведение, само че лекарите не съумели да се преборят за живота му. Според аутопсията повода за ненадейно настъпилата гибел била сърдечен удар.

Тялото на Дейвид било превозено до родината му на 1 октомври. Трябвало да се извърши заравяне, само че следовател от английската полиция се усъмнил в резултатите от аутопсията, извършена в Египет, и настоял за повторна експертиза. 

Когато лекарите отворили тялото, останали шокирани. Сърцето и бъбреците на Дейвид липсвали. 

" Искахме да знаем истината - а точно за какво тялото на мъжа ми се върна надали не на части. Още не бяхме привикнали с концепцията, че Дейвид към този момент го няма на този свят, а се оказа, че лекарите в Египет са се изгаврили с тялото му ", разяснява брачната половинка Линда.  

Семейството е заело юристи, които да съдят отговорните лекари. В Египет краденето на човешки органи също се смята за извънредно тежко закононарушение.

Превод " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР