Снимка ФейсбукСъстоянието на обгорелия при пожар варненец Теодор Николов продължава

...
Снимка ФейсбукСъстоянието на обгорелия при пожар варненец Теодор Николов продължава
Коментари Харесай

Теодор е в кома, търсят се по 10 кръводарители на ден

Снимка Facebook

Състоянието на обгорелия при пожар варненец Теодор Николов продължава да е доста тежко. Той е в реанимация, в положение на изкуствена кома, на изкуствено дишане, сподели за “Нова Варна ” лекуващият го доктор доктор Минев. Николов, който пострада при пожар в дома си е настанен в реанимацията на клиниката по изгаряния на Военна болница. Той е с тежък термичен потрес, както по кожата, по този начин и на белите дробове. 50 % изгаряния по тялото, с заплаха за живота.

``
реклама

Вчера са му направени 10 кръвопреливания, през днешния ден ще са нужни още най-малко 7. “И по този начин ще е още дни наред, положението на Теодор Николов е извънредно тежко ”, добави лекуващият доктор. Желаещите да дарят би трябвало да заявят името му – Теодор Чавдаров Николов, да вземат записка, която би трябвало да бъде показана в реанимацията на Военна болница. Възстановяването ще бъде мъчно и дълго. Негови другари не престават да търсят помощ в обществените мрежи. Телефон за връзка с тях – 0897403745 Припомняме, че пожарът е избухна през вчерашния ден сутринта в жилището на Николов на ул. „ Ген Попов “ 21. Екип на „ Спешна помощ “ е транспортирал до болница 47-годишен мъж с обгаряния по лицето и ръцете. Малко по-късно е получен сигнал, че в апартамент на 3 етаж на същия адрес има приключване на газ от газова бутилка с панел, употребена за отопление.

На 26 март фотографът пусна във „ Facebook ” фотография и клип с пушка, която наподобява на снайпер, съпроводена с хули и закани към министър-председателя. 
Николов беше арестуван за денонощие, а Районната прокуратура във Варна образува против него досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране. 
Теодор Николов беше един от дейните протестиращи против сметките за ток във Варна през 2013 година, като снимаше шествията с камерата си. Той е един от последните варненци, които са видели Пламен Горанов, преди да се самозапали пред общината. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР