Снимка фейсбукС другите участници в лидерската среща, посветена на стратегическия

...
Снимка фейсбукС другите участници в лидерската среща, посветена на стратегическия
Коментари Харесай

Борисов: Страната ни полага последователни усилия за европейската перспектива на Западните Балкани

Снимка фейсбук

С другите участници в лидерската среща, отдадена на стратегическия разговор за Западните Балкани, обсъдихме европейската вероятност на района. Това написа премиерът Бойко Борисов във " Facebook ", заяви вести.бг.

 

" Страната ни поставя поредни старания по тематиката като по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз свършихме голяма работа. Предстои ни и взаимно с Република Северна Македония председателство на Берлинския развой. Трябва да използваме пълноценно времето до срещата на върха в Загреб и да продължим разговора и напъните по разширението ", написа още той.

" Не бива да се обезкуражаваме, при толкоз значим за бъдещето на Европейски Съюз въпрос като Западните Балкани. Заедно би трябвало да бъдем решителни и целенасочени, да продължим да работим, до момента в който задачата ни в Европа да има непоклатимост, сигурност и разцвет не бъде реализирана ", съобщи Борисов.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР