снимка: фейсбукnews.bgИскането на руския президент Владимир Путин да бъдат отменени

...
снимка: фейсбукnews.bgИскането на руския президент Владимир Путин да бъдат отменени
Коментари Харесай

Политологът Момчил Дойчев: Искането на Путин за отмяна на санциите е арогантно

снимка: фейсбук

news.bg

Искането на съветския президент Владимир Путин да бъдат анулирани глобите против Русия и други страни, по отношение на изключителната обстановка с ковид, е  демонстрация на надменност.  Такава позиция изрази политологът Момчил Дойчев, учител в Нов български университет и съпредседател на Атлантическия съвет на България.

" Руският президент Владимир Путин изискал от страните във формата Г-20 временно  да анулират глобите за импорт на артикули от първа нужда  срещу страните, потърпевши от пандемията на ковид, прочут като COVID-19. Путин, чиято страна е обект на западни наказания поради анексията на Крим и спора в Донбас, декларирал, че страните от Г-20 би трябвало да " вкарат взаимен мораториум за рестриктивните мерки във връзка с артикули от първа нужда, а също по този начин на финансови преводи за закупуването им. "

По думите му става дума " на първо място... за страни, които повече от другите страдат от пандемията ", тъй като " това е въпрос на живота и гибелта на хората, това е чисто филантропичен въпрос. " Владимир Путин  комфортно не помни, че глобите бяха наложени  само на лица от върхушката на Кремъл, които са директно виновни за противозаконното анексиране на Крим и за  продължаващата съветска експанзия в Източна Украйна.  Путин комфортно не помни, че не Западът, а Русия наложи наказания на Европейски Съюз и Съединени американски щати, като забрани оттова вноса на храни и други артикули. " - разяснява политологът в обществената мрежа Facebook.

Той акцентира, че съветският президент не дава знак за градивно отношение по проблемите, поради които бяха наложени глобите.

" Путин, молейки за събаряне на глобите,  не сподели, че ще анулира противозаконното анексиране на Крим  и че ще го върне на Украйна, че ще спре военната си експанзия в помощ за сепаратистите в Донбас и ще спомага за възобновяване на суверенитета и териториалната целокупност на Украйна.

Нали  до неотдавна Путин твърдеше, че Руската федерация не страда въобще  от глобите на Запада?

 

Цялата публикация ТУК

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР