Снимка ФейсбукЖена, за която се предполага, че изпратила писмото с

...
Снимка ФейсбукЖена, за която се предполага, че изпратила писмото с
Коментари Харесай

Арестуваха жена във връзка с изпратеното писмо с рицин до Тръмп

Снимка Facebook

Жена, за която се допуска, че изпратила писмото с рицина до Белия дом, е била арестувана на американско-канадската граница. Това заяви телевизия Си Ен Ен, като се базира на представител на правоохранителните органи в Съединени американски щати, представена от ДПА.

Заподозряната, която носела огнестрелно оръжие, пробвала да влезе в Съединени американски щати от Канада през граничен пункт на територията на щата Ню Йорк. Именно тогава тя била арестувана от американските управляващи съгласно телевизионния канал.

Засега не са известни повече детайлности, съобщи Българска телеграфна агенция.

Писмото съдържащо евентуално смъртоносната отрова рицин беше адресирано до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и беше намерено в събота, откакто било изпратено от територията на Канада, оповестиха преди този момент американски медии.

Ен Би Си заяви, че писмото е намерено в обект, в който се ревизира пощата на Белия дом, както и че обвиненото лице евентуално е изпратило писма и до затвори.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР