Снимка ФейсбукЕвродепутатът Николай Бареков се похвали във Фейсбук със среща

...
Снимка ФейсбукЕвродепутатът Николай Бареков се похвали във Фейсбук със среща
Коментари Харесай

Бареков се похвали с общи позиции и среща с Борисов в Министерски съвет

Снимка Facebook
Евродепутатът Николай Бареков се похвали във " Facebook " със среща с Бойко Борисов, извършена тази заран в Министерски съвет..
" Тази заран. Работна среща, прераснала в същинска полемика, проведена от мен, сред ръководителите на консерваторите и реформистите в Европарламента и премиера Бойко Борисов. Присъства и моят екип от Народното събрание. Както виждате и Мария Календерска е тук по моя покана. В продължение на час и половина в Министерски съвет дискутирахме значимите за Европа и България тематики: Брекзит, мигрантската рецесия, Шенген и Еврозоната. Моята позиция е, че бъдещето на Европа е в мощна консервативна коалиция в идващия Екологичен потенциал сред център-дясното и същинските консерватори ", написа Бареков във " Facebook ".
И прибавя: " Британските сътрудници желаеха поддръжка от България за довеждане докрай на Брекзит преференциално и за двете страни. Според Борисов решенията в Европа през днешния ден се взимат извънредно мъчно, макар диктата на Германия, Франция и Холандия. Позицията ни за мигрантите е обща - затваряне на границите на Италия, Гърция, България, Испания. Инвестиции на Европейски Съюз в Африка за възстановяване на качеството на живот и изграждане на бежански центрове отвън рамките на Европа. Положението в Европа наподобява много песимистично към днешна дата и съгласно двете страни. На прага сме на забавни времена.... "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР