Снимка фейсбук14-годишният Иван Добромиров Тодоров претърпява тежка катастрофа на 17-ти

...
Снимка фейсбук14-годишният Иван Добромиров Тодоров претърпява тежка катастрофа на 17-ти
Коментари Харесай

Да помогнем на Ванко

Снимка фейсбук

14-годишният Иван Добромиров Тодоров претърпява тежка злополука на 17-ти юни тази година и се бори за живота си. След пътния случай, в който губи майка си и баба си, Иван остава в будна кома. Той се нуждае незабавно от средства за лекуване и рехабилитация, съобщи Канал 3.

След злополуката Ванко е с вътрешночерепна контузия и тежка мозъчна травма и се нуждае от лекуване и рехабилитация. С всички сили неговият татко Добромир, близки и другари, се пробват да съберат средства, посредством които Ванко да бъде превозен и рехабилитиран в клиника в Германия.

За страдание, нужната сума за лекуването 78 000€ е извънредно непостижима за фамилията му. Освен нужната сума за лекуването на Иван, неговото семейство има потребност от поддръжка и да посрещне всички съпътстващи разноски. Той има две братчета - близнак, както и по-малко братче на 5 годинки.

До дни Ванко ще бъде изписан от болничното заведение във Варна, само че е извънредно значимо да продължи с лекуването, с цел да усъвършенства своето положение.

На 18.11.19 година във Варна, в Гранд МОЛ ще се състои концерт в помощ на момчето - Заедно ЗА Ванко.

Във фейсбук пък се организира благотворителен базар за събиране на средства за лекуването му. Тя е обществена и се споделя " Заедно за Ванко " - Благотворителен базар за Иван Тодоров ". Можете да се включите в него като последвате връзката - Благотворителен базар за Иван Тодоров. Всеки, който желае, може да помогне и като подари тук:

Дарителска сметка:

IBAN: BG81STSA93000026491369

BIC: STSABGSF

Титуляр: Иван Добромиров Тодоров

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР