Снимка Фейсбук профилТова е идиотска лудория, за която съжалявам, така

...
Снимка Фейсбук профилТова е идиотска лудория, за която съжалявам, така
Коментари Харесай

Вместо в изолация здравен министър отиде на плаж

Снимка Facebook профил

" Това е идиотска палавщина, за която скърбя ", по този начин здравният министър на Нова Зеландия се извини, откакто призна, че вместо да се изолира и да дава образец на нацията... отишъл на плаж, съобщи Dnes.bg.

Дейвид Кларк подаде оставка, откакто пропътува 20 километра със фамилията си, с цел да се изкъпе в океанските води. Оставката му обаче не бе призната, защото министър председателят Джасинда Ардърн му разпореди да координира напъните в битката с COVID-19.

В Нова Зеландия има наложени правила за изолираност, които би трябвало да бъдат спазвани прецизно в идващите две седмици, с цел да се ограничи разпространяването на ковид.

" В миг, когато желаеме от новозеландците да създадат жертви, дадох неприятен образец. Постъпката ми е идиотска и е разбираемо, че хората ме упрекват ", сподели Кларк.

Джасинда Ардърн увери, че при естествени условия щеше да го в профил от поста. " За стореното от него няма опрощение.  Но в сегашната обстановка целта ми е битката с вируса. Не можем да си позволим да дестабилизираме здравния бранш и политиката си. Поради тази причина Кларк ще резервира поста си ", съобщи тя.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР