Снимка: фейсбук, Полина Паунова20-годишният Денислав Станоев, който по време на

...
Снимка: фейсбук, Полина Паунова20-годишният Денислав Станоев, който по време на
Коментари Харесай

Биячът от сбирката на ГЕРБ излиза на свобода

Снимка: фейсбук, Полина Паунова

20-годишният Денислав Станоев, който по време на конференцията на ГЕРБ предходната седмица атакува публицисти и протестиращи, излиза на независимост, написа OFFnews.

Софийският областен съд му наложи втората по тежест мярка за неотклонение - " домакински арест ".

За него има задоволително данни, че е хулиганствал по време на партийния конгрес, като съгласно съда такова било цялостното му държание по време на конференцията на ГЕРБ. Имало и заплаха да извърши друго закононарушение.

Макар да няма обвиняване за нанесени леки телесни повреди, трима потърпевши са разпознали Станоев като индивида, който им е нанасял удари, дружно с други към момента не неизяснени по делото лица.

Тъй като мъжът е с чисто правосъдно минало и не е бил арестуван различен път, съдът му наложи мярка за неотклонение " домакински арест ", каквото беше и различното искане на прокуратурата, заяви БНР.

Случаят на партийния конгрес на ГЕРБ беше коментиран по-рано през днешния ден и от премиера Борисов с думите: " Ако на мач на " Левски ", в публиката им отидат от ЦСКА, кой е провокаторът? Тези провокатори по какъв начин да ги отстраним? Трябва да ги блъскаме. Ние отидохме ли на " Позитано " и при Христо Иванов да предизвикваме. Те пристигнаха с ясното схващане да предизвикат ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР