Снимка Фейсбук/Мериян РадеваБлизки и приятели на загиналата нелепо край малкотърновското

...
Снимка Фейсбук/Мериян РадеваБлизки и приятели на загиналата нелепо край малкотърновското
Коментари Харесай

Близки на загиналата д-р Мериян Радева търсят нов дом на малката Киара

Снимка Фейсбук/Мериян Радева

Близки и другари на починалата неуместно край малкотърновското село Младежко 26-годишна лекарка търсят нов собственик на една от котките на доктор Мериян Радева. Животинчето, което е на забележима възраст към 4-5 месеца е останало без собственик и няма кой да се грижи за него.

Ето какво написаха околните на доктор Радева:

" Скъпи другари, предходната седмица в безразсъден случай загубихме наша другарка и спасителка на животни доктор Мериян Радева... Още се отърсваме от шока..., извънредно ми е мъчно да напиша този пост... Мериян беше прелестен младеж и доста обичаше животните.. Тя имаше няколко животни, само че сега търсим дом на тази рижава хубавица... Киара е на към 5м. и е избавена от улицата.
Търсим виновни стопани, които ще я обичат доста и ще я одобряват като член от фамилията! Ще бъде дадена за обезопасено жилище и кастрация на нужната възраст... 

Ако някой желае да осинови Киара, да написа на персонални, другите апелирам ви споделяйте, с цел да може тази хубавица да откри своето ново семейство... Искам да намерим най-прекрасния дом с най-прекрасните осиновители..., поради Мери..., която даваше душа и сърце за животните... 

Почивай в мир Мери.., ние ще се погрижим! "



Лeкaркaтa, кoятo e рoдoм oт Рaзгрaд, e зaвършилa Мeдицинcкия унивeрcитeт във Вaрнa, cлeд кoeтo e пocтъпилa нa рaбoтa в Цeнтърa зa cпeшнa мeдицинcкa пoмoщ в грaдa. В прoфилa cи в coциaлнaтa мрeжa млaдaтa жeнa caмa e нaпиcaлa, чe имa книжкa зa кaтeгoрия A eдвa oт чeтири мeceцa.

Нeйни приятeли я oпиcвaт кaтo мнoгo уcмихнaтa и oтдaдeнa нa рaбoтaтa cи.

Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР