Снимка: Фейсбук, Христо ИвановВ деня, в който почитаме жертвите на

...
Снимка: Фейсбук, Христо ИвановВ деня, в който почитаме жертвите на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Иван Гешев използва прокурорите като жив щит

Снимка: Facebook, Христо Иванов

В деня, в който почитаме жертвите на тоталитарните режими у нас, и в навечерието на Националното заседание на прокурорите и следователите в България, Христо Иванов се обърна с апел към участниците в него:

" Свикани сте от основния прокурор Иван Гешев като статисти за следващата негова пропагандна акция и опит за проява на мощ. Реално, ще бъдете използвани от един все по-нетърпим за преобладаващата част от публичното мнение човек, който води маниакална политическа война за сметка на върховенството на закона и професионалното достолепие на българските прокурори и следователи ", уточни Иванов в своя позиция. 

Според съпредседателя на " Демократична България " това заседание не се разграничава по нищо от опита на Движение за права и свободи да отбранява „ Росенец “ зад гърбовете на своите последователи или от събитието, проведено от политическа партия ГЕРБ, с цел да прикрие банкрута на своето ръководство.

" И трите мероприятия са форма на отчяна отбрана на един разяден модел на корупционно ръководство. Вие сте събрани, с цел да послужите с лицата и професионалните си биографии като като жив щит за този модел, до момента в който голямото болшинство български жители желаят неговото унищожаване. Гешев ще приказва от името на прокурорите, само че Вие ще би трябвало да мълчите и да слушате ", разяснява Христо Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР