Снимка: Фейсбук, Христо ИвановС благодарност към събраните протестиращи и с

...
Снимка: Фейсбук, Христо ИвановС благодарност към събраните протестиращи и с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кога българският парламент ще покаже на Гешев цялата сила на народния суверенитет?

Снимка: Facebook, Христо Иванов

С признателност към събраните протестиращи и с апел към българските прокурори и българските депутати се обърна през вчерашния ден Христо Иванов в изявлението си по време на събитието “Правосъдие без каскет ”, проведено от Инициатива “Правосъдие за всеки ”, оповестяват от. 

“Позволявам си да взема думата, тъй като мисля, че на първо място сме съидейници за това голямо изпитание, многогодишно, този камък на шията на България, на българското правораздаване, на опцията в България да има достолепие, истина, независимост и правдивост, този голям камък, прокуратурата в нейното сегашно положение – да го избутаме. Може да сме малко, само че вашата воля, вашата решителност през годините, е това, което докара до днешния ден – Европейският парламент да задава въпроси и да търси отчетност на българския основен прокурор. ” – съобщи Иванов и благодари на присъстващите за силата и упорството на всеки от тях.   

Той дефинира като голяма смяна обстоятелството, че Европа е почнала да работи за своите български жители.

“Европейският парламент е наш парламент. Европейската комисия е наша институция. Тя се устоя от нашите налози и тя ни дължи, на нас, да извършва своите пълномощия и да подсигурява правовия ред в страната. Въпросът е по кое време същите тези въпроси ще бъдат заложени в българския парламент. Кога в българския парламент Иван Гешев ще бъде привикан и ще му бъде показана цялата мощ на националния суверенитет? Цялата мощ на националния глас, който стои и би трябвало да стои зад българските депутати и национални избраници? ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР