Снимка: Фейсбук група Забелязано в СофияИнтересно знамение се появи в

...
Снимка: Фейсбук група Забелязано в СофияИнтересно знамение се появи в
Коментари Харесай

Любопитна гледка в небето над София разбуни духовете в мрежата

Снимка: Facebook група " Забелязано в София "

Интересно предсказание се появи в небето над София в навечерието на Великден. Снимка, запечатала любопитното образувание сред облаците, се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София ”. 

Кадърът е изработен малко преди  в София да се развихри страшната стихия , за която синоптиците предизвестяват от дни, написа Блиц.

На фотографията се вижда по какъв начин следите, оставени от два самолета, са се пресекли между тях под формата на кръст. Самият кръст е заобиколен от облаци.



И въпреки че се намират такива, които означават, че това по-скоро наподобява на буквата „ Х ”, огромна част от хората считат, че това е кръст. Според някои той е надгробен. „ Кръст, само че за кого? ”, пита интернет консуматор.

Намират се и такива, които закачлив означават, че това е знак от извънземните. Други пък считат, че  кръстосаните кемтрейлс са знак от илюминатите, които идват.

„ Два самолета са минали. Стига с нелепостите!!!! ”, ядосва се млад мъж в устрема си да постави завършек на глупавата полемика.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР