Снимка: Фейсбук/Денят с Георги Любенов31 години в ДПС неотменно сме

...
Снимка: Фейсбук/Денят с Георги Любенов31 години в ДПС неотменно сме
Коментари Харесай

Халил Летифов: 31 години в ДПС неотменно сме защитавали демокрацията

Снимка: Фейсбук/ " Денят с Георги Любенов "

" 31 години в Движение за права и свободи неотменно сме защитавали демокрацията. Властта не е цел, а средство за решение на проблемите ", съобщи в в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Халил Летифов - зам.-председател на Движението за права и свободи (ДПС).

От Движение за права и свободи чакат предизборна акция с хрумвания и цели за ръководството на страната.

" Кой каква поддръжка ще получи – се взема решение на избори. Най-важното е всички български жители да вземат участие отговорно в парламентарните и президентските избори. Това ще дефинира бъдещето на страната “, разяснява Летифов.

Той съобщи, че от Движение за права и свободи се доверяват на съответни дейности, поети и изпълнени задължения. Категоричен е, че войната сред институциите разрушава устоите на държавността, опълчването е за сметка на българските жители.

" Ние имаме ангажимент да пазиме държавността и да храним престижа на институциите, които са на сериозно ниско равнище, сподели още Летифов. 31 години Движение за права и свободи неотменно сме защитавали демокрацията. Ние ще продължим да я пазиме. За 31 години всички значими решения за геополитическата ориентировка, за ориста на България са вземани с присъединяване на Движение за права и свободи. Нашите претекстове за присъединяване на тези избори ще са само и единствено от позиция на ползите на българските жители и на родината ", съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР