Снимка Фейсбук/Алексей НавалниПетел следи какво се случва с провеждащия гладна

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниПетел следи какво се случва с провеждащия гладна
Коментари Харесай

Плашат провеждащия гладна стачка Навални, че ще го хранят насила в затвора

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

" Петел " следи какво се случва с провеждащия гладна стачка Алексей Навални. Персоналът на съветския затвор, в който е Навални, заплашва да го храни принудително, оповестиха негови сподвижници, като предизвестиха, че е измършавял с 15 кг, откогато дойде в пандиза предишния месец, осведоми " Ройтерс ".

44-годишният Навални, изтъкнат конкурент на съветския президент Владимир Путин, разгласи гладна стачка в края на март в символ на митинг против отхвърли на управляващите в пандиза да го лекуват уместно за остра болежка в гърба и крайници.

Те настояват, че са му предложили уместно лекуване, само че той го е отказал, настоявайки, че желае да бъде лекуван от определен от него доктор отвън пандиза, която молба те отхвърлиха да изпълнят.

Навални, за който Западът споделя, че е бил неправилно хвърлен в пандиза и би трябвало да бъде освободен, беше изместен в затворническа клиника по-рано този месец, откакто се оплака от висока температура и тежка кашлица.

Днес неговият профил в " Туитър ", който сподвижниците му употребяват, с цел да дават актуализации въз основа на информация от юристите му, които постоянно го посещават, заяви, че е бил изписан от лечебното заведение на пандиза.

" Предвид тежестта на гладната стачка, администрацията на пандиза всекидневно заплашва да стартира принудително хранене ", се споделя в профила.

Теглото на Навални е спаднало до 77 кг, което е спад от 15 кг откогато дойде в пандиза на 100 километра източно от Москва, прецизираха неговите сподвижници.

Навални към този момент беше изгубил 8 кг в пандиза преди да стартира гладната си стачка, споделиха неговите доближени на 1 април, нещо, за което те упрекнаха надзирателите, които съзнателно го лишават от сън.

Затворническите управляващи отхвърлят ​​да го лишават от сън, а преди този момент са заявявали, че положението на Навални било приемливо и че му е било обезпечено цялото належащо лекуване.

Сподвижниците на Навални желаят външен доктор по негов избор да може да ревизира положението му.

Профилът му в " Туитър " написа през днешния ден, че към момента не е бил позволен доктор да го види. Допълва се, че пулсът му е бил приблизително 106 удара в минута, което е по-високо от естественото. Кръвното му налягане е било 94/76, прецизира се в профила.

Навални се завърна в Русия през януари, откакто се възвърне от това, което съгласно немските лекари е отравяне с нервно вещество. Той беше затворен през февруари по обвинявания, които съгласно него са били измислени за две години и половина. Русия съобщи, че към момента не е видяла доказателства, че е бил токсичен, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР