снимка FacebookЩе я направя до Кресна. И после, който иска

...
снимка FacebookЩе я направя до Кресна. И после, който иска
Коментари Харесай

Отказва ли се Бойко Борисов? Каза: Ще направя АМ Струма до Кресна, и после да го направят както си искат

снимка Фейсбук

" Ще я направя до Кресна. И след това, който желае да даде няколко милиарда, да я качи горе по върховете. Има доста мераклии за власт, дано намерят положителни решения. Нека съберат няколко милиарда и да го създадат както желаят ", това разяснява министър председателят Бойко Борисов при откриването на новия 6,5-километров сектор сред Благоевград и правата преди бъдещия тунел " Железница " на автомагистрала " Струма ".

Борисов благодари на археолозите, че са преместили настрана от трасето находките, разкрити по време на строителството. " Намерените археологическите полезности при строителството ще могат да бъдат обсъждани от пътуващите. На мястото ще се изградят алеи, паркинги, както и защитни навеси над пренесените на новите места находки.С стартирането на придвижването на нови 6,5 км от автомагистралата се заобикаля влизането в Благоевград и основаването на тапи, което ще спести време на пътуващите и ще разтовари града от сериозен трафик. След към 20 дни ще стартира строителството на тунел „ Железница ”, разяснява Борисов във Facebook.

В новооткрития сектор са издигнати два виадукта, два селскостопански подлеза, два моста - над реките Логодашка и Струма, както и един надлез.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР