Снимка:Facebook/Lorina KamburovaСъбраха за един ден средствата за транспортирането на тялото

...
Снимка:Facebook/Lorina KamburovaСъбраха за един ден средствата за транспортирането на тялото
Коментари Харесай

Събраха за един ден средствата за транспортирането на тялото на Лорина Камбурова до България

Снимка:Facebook/Lorina Kamburova

Събраха за един ден средствата за превозването на тялото на Лорина Камбурова до България, оповестява БТВ. Новината разгласи снимачния екип, с който младата актриса е работела по последния си филм " Любов и чудовища " в Русия.

" За един ден успяхме да съберем нужните средства. Всички доста я обичаха и по тази причина се отзоваха толкоз бързо. Зная, че в неделя би трябвало да дойде чичо й. Всичко е проведено, уповавам се да мине добре ", сподели режисьорът Полина Олденбург.

Припомняме, че по-рано от Министерството на външните работи оповестиха, че посолството ни в Русия е напълно ангажирано с обезпечаване на опция за бързо осъществяване на нужните процедури и изпращане на тленните остатъци на Камбурова до България.

От там прибавят, че дипломатите ни в Москва, които неразделно са се интересували и са правили всичко допустимо да облекчат ориста на актрисата през последния месец, са в непрекъснат контакт с роднините й.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР