Снимка: Facebook/Катастрофи в София, Надежда Дойчева При друг инцидент на

...
Снимка: Facebook/Катастрофи в София, Надежда Дойчева При друг инцидент на
Коментари Харесай

Поредица от катастрофи в дъждовна София, кола се вряза в оградата на детска градина

Снимка: Facebook/Катастрофи в София, Надежда Дойчева

При различен случай на бул. " Ботевградско шосе " бетоновоз се е блъснал в рейс, пътуващ по линия №79. Сигналът е подаден в 9:02 часа, заяви, като се базира на Центъра за незабавна здравна помощ.

На мястото са изпратени две коли за спешна помощ, които са стигнали за седем минути. Пострадали са две дами - на 60 и на 65 години , които са чакали на близката автобусна спирка. Те са с леки контузии по ръцете и краката. Не се е наложило да бъдат приети в болница. По-късно обаче кръвното налягане на 60-годишната жена се е повишило и тя е превозена с кола за спешна помощ към УМБАЛ " Света Анна ".

Снимка: Facebook/Катастрофи в София, Надежда Дойчева

На бул. " Ломско шосе " пък са се блъснали две коли. Няма информация за жертви или потърпевши. Щетите са единствено по колите. Причините се обясняват.

Общо 18 души са потърпевши при 14 произшествия в страната през миналото денонощие. В София за този интервал са станали две тежки и 32 по-леки произшествия, при които четирима души са били ранени, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. 

 

От началото на месеца в България са регистрирани 303 пътни катастрофи, при които има 16 починали и 376 потърпевши. От началото на годината са станали 1774 произшествия, при които са починали 104-ма души, а 2202-ма са потърпевши. В съпоставяне със същия интервал на 2023 година се регистрират 19 по-малко починали участници в придвижването по пътищата през 2024 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР