Снимка: facebook.com/chernomoretichaСимеон Илиев от Черно море Тича изигра отличен мач

...
Снимка: facebook.com/chernomoretichaСимеон Илиев от Черно море Тича изигра отличен мач
Коментари Харесай

Симеон Илиев е най-полезен в осмия кръг от НБЛ

Снимка: facebook.com/chernomoreticha

Симеон Илиев от Черно море Тича изигра отличен мач за тима си в осмия кръг на НБЛ и заема първото място в класацията на BGbasket.com с коефициент 33. Той записа дабъл дабъл от 20 точки (4/7 за две точки и 4/4 за три) и 11 битки, като добави 4 асистенции, написа BGbasket.

Друг представител на Черно море – Джими Гавин заема втората позиция, откакто вкара 27 точки и подаде 9 асистенции и добави 3 отнети топки за полза 29.

Двама баскетболисти следват в класацията с идентичен коефициент от 28. Това са Блейк Рейнълдс от Черноморец с 23 точки, 12 битки и 5 асистенции и Кени Хол от Балкан със 17 точки и 12 битки.

Двама адаши пък разделят петата позиция в класацията за кръга. Брандън Йънг от Левски Лукойл записа 20 точки, 8 асистенции и 3 отнети топки, а Брандън Браун от Рилски състезател – 19 точки, 12 асистенции и 3 отнети топки, а полезността и на двамата е 27.

Йънг е най-полезният шести състезател на кръга, а в класацията го следва Николай Титков от Спартак Плевен, който записа 15 точки, 6 битки и по 4 асистенции и отнети топки за 24 минути на терена. Тези индикатори му донесоха коефициент 20.

Най-добър изпълнител е Джими Гавин, който записа 27 точки, следван от Венцислав Петков от Левски Лукойл с 25.

Лидерите по битки са трима – Кени Хол, Блейк Рейнълдс и Димитър Маринчешки от Спартак Плевен, които хвана по 12. След тях с 11 е най-полезният Симеон Илиев.

Най-много асистенции – 12 подаде Брандън Браун, с 10 е Лъчезар Димитров от Академик София, а с по 9 – баскетболистите на Черно море Тича Коча Йовович и Джими Гавин.

Над всички по отнети топки с по 4 са съотборниците в Спартак Герасим Николов и Николай Титков, а по 2 блока в кръга забиха Николай Георгиев от Черно море Тича, Денислав Вутев от Спартак Плевен, Остин Прайс от Берое и Кени Хол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР