Снимка: Доналд Тръмп ФейсбукОт утре Мелания Тръмп се сбогува с

...
Снимка: Доналд Тръмп ФейсбукОт утре Мелания Тръмп се сбогува с
Коментари Харесай

Мелания Тръмп за това, че бе първа дама: Незабравимо изживяване, най-голямата чест

Снимка: Доналд Тръмп Facebook

От на следващия ден Мелания Тръмп се сбогува с това да бъде първа дама в Съединени американски щати, откакто новият президент Джо Байдън ще встъпи в служба. Половинката на Доналд Тръмп съобщи, че за нея да бъде първата дама на Съединени американски щати е била " най-голямата чест " в живота й, съобщи ДПА.  " Последните четири години бяха незабравими ", съобщи тя в прощалното си обръщение.

На видеозаписа 50-годишната Мелания Тръмп прикани към нерешителност и " здрав разсъдък за отбрана на уязвимите ", на фона на пандемията от новия ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя прикани да бъде подкрепена нейната самодейност за подрастващите " Бъди най-хубавия ", " с цел да подсигуряваме, че като американци ние вършим всичко допустимо, с цел да се погрижим за идващото потомство ".

Първата дама на Съединени американски щати наподобява загатна и за размириците на Капитолия в резултат на нахлуването на последователи на нейния брачен партньор - президента Доналд Тръмп.

" Бъдете пламенни във всичко, което вършиме, само че постоянно помнете, че насилието в никакъв случай не е отговорът и в никакъв случай няма да бъде целесъобразно ", сподели тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР