Снимка: Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура“Под егидата на Държавно предприятие Пристанищна

...
Снимка: Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура“Под егидата на Държавно предприятие Пристанищна
Коментари Харесай

Елитът на световната морска общественост се събира във Варна

Снимка: Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “

Под егидата на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ (ДППИ) в морската ни столица стартира VII-ата интернационална конференция-изложение „ Пристанища и мореплаване по Черно море 2018 “.

В влиятелното събитие  днес и на следващия ден ще вземат присъединяване над 300 представители на изявени международни компании от морския отрасъл - превозвачи, товародатели, логистични компании, оператори на пристанищни терминали и снабдители на пристанищно съоръжение и услуги, написа Дарик Варна.

По време на конференцията ще се проучват най-новите международни проблеми в региона на морския превоз и логистиката. Международните експерти ще обсъдят актуалните трендове в пристанищния бизнес, настоящата и планирана районна търговия, ще създадат макро- и микроикономически прогнози за развиването на Черноморския район. Конференцията дава отлична опция за продан на международно ноу-хау и сполучливи практики, а ревюто ще бъде поле за изява на водещи специалисти в региона на пристанищата, корабоплаването и транспортната логистика, които ще показват най-съвременните технологии в региона на пристанищната промишленост и осведомителните технологии.

7th Black Sea Ports & Shipping 2018 е най-голямото събитие в региона на корабоплаването за Черноморския район и едно от най-големите и най-престижни интернационалните събития в региона на морския превоз в международен мащаб. Eмблематичният конгрес ще се организира за първи път в България, откакто достиженията на ДППИ в региона на модернизирането на българските пристанища и на морския превоз у нас получиха интернационално самопризнание по време на миналогодишния конгрес, който се организира в Батуми, Грузия.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР