Снимка: ДарикОт утре, 15 май, ще бъде ограничено влизането с

...
Снимка: ДарикОт утре, 15 май, ще бъде ограничено влизането с
Коментари Харесай

От утре спират автомобилите по Крайбрежната алея във Варна

Снимка: " Дарик "

От на следващия ден, 15 май, ще бъде лимитирано влизането с коли на крайбрежната алея " Капитан Георги Георгиев " - в частта от Рибарски плаж до плувен комплекс " Приморски ", заяви Moreto.net. Това гласи заповед на кмета на Варна Иван Портних, която ще е в действие доникъде на септември. 

``
реклама

Пропускателният режим на обособените КПП-та ще се обслужва непрекъснато от група " Общинска полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи.

Зареждането на комерсиалните обекти ще се реализира в интервала от 05.00 до 08.00 ч. Допускането на коли за зареждане на комерсиалните обекти ще се реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт 1.

Извън часовите шпации посочени нагоре, да не се позволяват никакви МПС, гласи кметската заповед.

Изключение вършат колите, обслужващи културни и спортни мероприятия, провеждащи се на територията на Крайбрежна алея " Кап. Георги Георгиев ", при изискване, че мероприятията са авансово съгласувани с Община Варна и концесионера.

За застраховане на активността на територията, община Варна дава на концесионера 25 пропуща за МПС. Допускането на тези коли ще се реализира единствено от контролно-пропусквателен пункт № 1 и единствено в часовия период от 23.00 до 05.00 часа.

С кметската заповед се дефинира и маршрутът на автовлакче, което ще се движи от кръговото на Морска гара по ул. ”Вълноломна ” и алея " Капитан Георги Георгиев " до четвърта буна и назад.

Нарушителите ще бъдат глобени по Закона за придвижване по пътищата, Наредбата за публичния ред на Община Варна и други, се показва още в кметското предписание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 3 секунди) Рейтинг: 36658 | Одобрение: -40837 Евала, гербери! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, RO, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
</div
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР