Снимка читател, архивЗа невероятна наглост от страна на шофьори алармира

...
Снимка читател, архивЗа невероятна наглост от страна на шофьори алармира
Коментари Харесай

Тотална наглост по Крайбрежната алея във Варна: Шофьори хвърлиха знак в храстите, за да шестват с колите си в забранените зони и да си правят дрифт на плажа

Снимка четец, списък

За невероятна безочливост от страна на водачи сигнализира четец на " Петел ". " Някои изтръгват забранителния знак на Крайбрежната алея, с цел да навлизат в неразрешената зона и да си вършат дрифт на плажа ", описа варненецът.

Ето какво се случва всеки ден по Крайбрежната алея: 

" Вече стана всеобща процедура колите да си редуцират пътя и да заобикалят трафика, минавайки от басейна до кръговото и назад по Крайбрежната алея, нарушавайки знаците и пречещи на разходките на жителите,особенно заран и вечер.

Всяка вечер автомобил или коли отстраняват знака за възбрана на придвижването откъм 4-та буна влизат до плажа на 3-та буна и вършат дрифт из плажа.

Вчера пък сватбарска колона от коли с шуменска регистрация, изхвърли знака в храстите и мина с тържествен ход през цялата неразрешена за коли алея.

Питам къде е полицията, къде е контрола!? Общинските инспектори също следва да се разходят из Морската градина и да видят как разхождащите се заран от 6 - 6:30 ч. заран до късна вечер пуснатите свободно да се разхождат огромни кучета налитат (може би безобидно) на децата и ги плашат. А за оставените по плажа огромни купчини с фекалии просто да не  говорим. Но въпреки всичко дали някой от общината, на който му плащаме заплата за това, ще направи едно изморително изпитание да се разноски там, само че без кола!? ", написа читателят.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР