Снимка: Chernomorepfc.bgЗа улеснение на феновете, ПФК Черно море отваря пунктове

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЗа улеснение на феновете, ПФК Черно море отваря пунктове
Коментари Харесай

ПФК Черно море отваря пунктове за COVID тестове за мача с Левски

Снимка: Chernomorepfc.bg

За облекчение на почитателите, ПФК Черно море отваря пунктове за проби за COVID-19 в деня на мача с Левски. Всички, които желаят да участват на стадион “Тича ” във Варна за срещата от 13-ия кръг на efbet Лига, ще могат да си създадат проби за ковид в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. “8-ми Приморски полк ” до касите за билети на стадиона, оповестява формалният уебсайт на варненци.

За последователите, ПФК Черно море подсигури преференциална цена – 8 лева за антигенен тест. С цел да не стават скупчвания пред пункта, молим всички искащи да се възползват от услугата, да го създадат допустимо най-рано. След 15 часа ще стартира организация за срещата сред двата тима и правенето на проби ще бъде прекратено.

Тъй като към този момент са в действие нови ограничения за ограничение на болестта от ковид, на стадиона за мачове може да участва всеки със “зелен документ ” – документ, който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест. Той ще би трябвало да се даде при влизане, дружно с билет.

Мачът сред Черно море и Левски е от 19 часа в събота, 30 октомври, а цената на билетите за дуела е 7 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР