Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след

...
Снимка: Chernomorepfc.bgСтарши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Искаме да спечелим седмото място и затова трябва да положим доста усилия

Снимка: Chernomorepfc.bg

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа след успеха с 3:1 над Ботев Пловдив, че не му е допаднало това, че през втората част отборът е понижил оборотите.

" С изключение на грешката при гола изиграхме положително първо полувреме. Малко ни затрудниха с другата скица, която използвахме, само че се ориентирахме бързо. През второто полувреме искахме да направляваме мача, не искахме да стопираме да играем. Но при нас в този момент знаете са значими точките. 

За шанс мъчно се приказва. Късметът обича по-силния. Бяхме по положителният тим през днешния ден. Заслужавахме трите точки. Изиграхме положителни първи минути, публиката също оказа въздействие. Затова на полувремето споделих да се успокоим. Важен за нас мач и значими три точки ", стартира Илиев пред " Диема Спорт ".

" Въпросът е, че значими хора ни излизат за идващия мач поради пети картон. 

С всеки един съперник от тази четворка ще е мъчно. С Царско село направихме два оспорвани мача през сезона. Със сигурност и този няма да е елементарен, само че дано първо забележим какво ще стане след техния дуел през днешния ден. Искаме да спечелим седмото място и по тази причина би трябвало да поставим много старания ", сподели още наставникът на " моряците ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР